Ось творю все нове!

По приїзді до Фрайбурга особисто я не мав змоги відвідувати три інших наші локації і розуміти моральний і матеріальний стан дорослих і дітей, так як не мав транспортного засобу. Німецьких телефонних номерів, які давали б нам змогу вільно комунікувати між собою перший тиждень у нас теж не було. Український роумінг закінчився, а інтернет був настільки слабкий, що ми вимушені були спілкуватися записуючи і посилаючи один одному звукові повідомлення.

Ми розуміли, що це тимчасові незручності і порівняно з тим, що відбувається в Україні – це зовсім не проблеми! Ми дякували Богу за те, що Він дав можливість нашим дітям жити в безпеці!

Одного дня Фолькер Хьоляйн вручив мені ключі від мікроавтобусу і сказав, що компанія SIXT, яка дає в оренду автомобілі дала для нас на 2 тижні в безкоштовну оренду мікроавтобус.

Я був дуже зворушений такою подією! Бог не запізнюється. Коли ми вміємо чекати і вдячні Йому за все – Він приходить вчасно! Мало того, це був практично новий мікроавтобус, про який ми, навіть, не могли і мріяти, щоб транспортувати ньому наших дітей і забезпечувати нашу життєдіяльність!

Коли ми з членами Правління сіли в нього, щоб їхати до дітей стали Дякувати Бога за власника цієї компанії і молитися про благословіння у використанні цього мікроавтобуса, Господь дав пророчу молитву.

Бог дав нам в Його час новий транспортний засіб такого високого рівня, то Він, будучи Творцем всього НОВОГО буде творити нову СТОРІНКУ в долі України, в житті Фрайбурга, в служінні Отчого Дому, в долях наших дітей і співробітників. І все буде здійснено в ПОВНОТІ Його часу.

Слава Богу за Його Ангелів, які приносять такі Божі практичні і пророкуючі майбутнє Подарунки!

Роман Корнійко