Наша дорога до Фрайбурга вийшла на фінішну пряму. Нам залишалося подолати лише 750 км. Перед нами постала ще одна перешкода. По правилах, які є в Євросоюзі наші водії повинні були зупинитися в Дрездені і 9 годин відпочивати. Наші діти були настільки змучені і виснажені, що ми, навіть, не уявляли як вони це перенесуть.

Партнер Отчого Дому Фолькер Хеляйн дізнався про це і через Штадт Міссіон м. Дрезден організував 4 автобуси, в які пересадили наших дітей для подальшого руху, а водіям наших автобусів приготували готельний відпочинок. Не дивлячись на те, що це була 1 година ночі нас чекало більше 20 працівників і волонтерів Місії, які приготували для дітей можливість сходити в туалет, мати легкий смачний і корисний перекус і коробочки з їжею на сніданок.

Це було так зворушливо, коли старшого віку чоловіки і жінки як бабусі і дідусі накриваючи їжу на столи обнімали наших дітей даруючи їм свою любов. Для сонних дітей ця подія була як казковий сон. Вони теж відповідали своїми відкритими обіймами подовгу не відпускаючи цих Божих Ангелів.

Автобуси, в яких діти їхали далі були нові і такі зручні, що дітки відчули себе як в літаку в бізнес-класі! Водії були дуже високопрофесійно- вишколені і люб’язні. Не зважаючи на те, що одні не розуміли мови інших між ними зародилася дружба і, навіть, спільні плани на найближче майбутнє.

Евакувція. Отчий Дім

В самому Фрайбурзі на дітей чекало майже все місто. Сюрпризом було побачити Вільму Ван Рукол і Герарда з Нідерландів, Крістофа і Єву. Разом з директором місії Сайнледеле Фолькером Хьоляйном і директором Штадт Місіон м.Фрайбург Нобертом приїхав мер міста пан Хорн і його команда.

Лікарі пропонували свою допомогу, кухарі годували смачною їжею, а волонтери – цікавими і енергійними іграми! Діти були неймовірно щасливі, незважаючи на 3х добову виснажливу дорогу.

Як я і обіцяв дітям в Києві, я повернув їм дитинство! Такого теплого і радушного прийому, навіть, я за всі свої роки життя не мав ні разу. Діти відразу відчули себе як у великій Родині.

Слава Богу за те, що Господь колись пообіцяв, що навколо тих, хто бояться і любить Господа займають кругову оборону ангели Божі, без яких ми, навряд чи змогли б добратися до одного із самих казкових міст в світі.

Дякуємо Вам, Божі Ангели в людській подобі!

Вас так багато і Ви такі чудові!

Роман Корнійко